Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Triage in de huisartsenpraktijk: wat is triage?


Triage zorgt er voor dat u als patiënt de juiste zorg krijgt, op het juiste moment en bij de juiste hulpverlener. Voor een soepel verloop van het spreekuur waarbij we wachttijden tot het minimum trachten te beperken vragen we u om uw medewerking. Bij het maken van een afspraak is het naast de aard van uw vraag ook van belang dat u duidelijk aangeeft of u voor één of voor meerdere vragen een afspraak met uw huisarts wilt, en of dat u denkt extra spreekuurtijd nodig te hebben.
Lees verder »

Inloopspreekuur


Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u tot 08.30 uur binnenlopen voor het inloopspreekuur. Dit inloopspreekuur is bedoeld voor enkelvoudige kleine klachten. U kunt hierbij denken aan oorklachten, plekjes en vlekjes, oogklachten en klachten met een kort verhaal waarbij geen uitgebreid lichamelijk onderzoek nodig is.
Lees verder »

Uw medische gegevens elektronisch delen?


Heeft u al toestemming gegeven voor het Landelijk Schakelpunt (LSP)? Vanwege het belang van gegevensuitwisseling, is huisartsenpraktijk Tuinwijk aangesloten. Aan de balie kunt u meer informatie en een brochure krijgen. Ook kunt u een en ander nalezen op www.vzvz.nl.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten